İSTANBUL ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA YARDIMCI KAYNAKLAR ÖĞRENCİLERİN SIRALARINDA OLACAK

  Millî Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders kitaplarıyla birlikte yardımcı kaynaklarını da öğrencilerin sıralarına koymak için hazırlıklarını tamamladı.
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA YARDIMCI KAYNAKLAR ÖĞRENCİLERİN SIRALARINDA OLACAK

Tüm kademe ve sınıf seviyesinde hazırlanan yardımcı kaynak destek paketini her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunan Millî Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders kitaplarıyla birlikte yardımcı kaynaklarını da öğrencilerin sıralarına koymak için hazırlıklarını tamamladı. Bakanlık öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarının telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amacıyla tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik her ay yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açılıyor bununla birlikte ekim ayından itibaren basılı olarak da öğrencilere ulaştırıyor.

 

Haberin devamı için TIKLAYINIZ. 

 

Binbirdirek Mah. İmran Öktem Cad. No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 36 52

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.